Балсам за тяло със стягащ ефект Mediteraneo Slim от Elfeya cosmetics

Един страхотен продукт, който открих в кутията на Good Box - May 2018 и който бе причината да си я поръчам. :) 

Балсам за тяло със стягащ ефект и средиземноморски аромат от Elfeya cosmetics, които предлагат 100% натурална козметика за цялото тяло.
 Един продукт, в който се вклюбих от пръв допир хих
Балсамът за тяло е с аромат на етерично масло от розмарин и грейпфрут. Маслото от розмарин има стягащ ефект, а маслото от грейпфрут оставя кожата с усещане за свежест. Средиземноморският аромат на маслото придава ароматерапевтичен ефект за сетивата и съдава чувство за свежест.
Консистенцията му е като на скрап, но при допир веднага се превръща с истинско масло и се слива с кожата, като я хидратира на 100%, а това е нещото, което аз  търся във всеки един продукт... хидратация, хидратация и пак хидратация хаха

Маслото попива бързо, като омекотява и стяга кожата, остава прятен, нежен филм. Подобрява физиологичното състояние на кожата и предотвратява преждевременното стареене. Аз лично го използвам вечер, след душ на цялото тяло, но е препоръчително да се наблегне на бедрата и корема, както и да по-загрубелите части от тялото, като лактите и колената. Ако желаем максимален резултат от употребавата на маслото е хубаво да спазим препоръчителната техника за нанасяне, а именно да се нанася с масажиращи, кръгови движения върху чиста и влажна кожа на тялото. 


Балсамът омекотява чудесно и ме спечели веднага. Има добре затварящо се метално капаче.
Предлага се в три разфасовки от 30 мл., 75 мл. и 150 мл.. Моята е 75 мл. и цената му е 13,44лв. 
Не е подходящ за употреба от бременни, заради съдържанието си на етерично масло от розмарин.






*Публикацията не е спонсорирана!

Коментари

Популярни публикации