Good Box June 2018

Нека погледнем какво има в кутията на Good Box за месец юни. :)

Първото нещо, което виждаме в кутията е талон с 10% за complex multivitamin.

Както се вижда на снимката и този месец, кутията буквално е препълнена.. :)

Отново имаме вкусни неща за хапване и чиста био козметика.

Първото нещо, което намираме в кутията е лосион за тяло Алое и Асаи от Neobio Natural Cosmetics. Био сокът от алое вера и акай бери осигуряват интензивна влага, връщат еластичността и стегнатия вид на кожата, което го прави изключително подходящ за нанасяне след излагане на слънце. Лосионът е подходящ за всеки тип кожа и е 100% натурален продукт. Определено нямам търпение да го пробвам и ще споделя мнение. :) 250 мл. - 12,90 лв. 

Друг любопитен за мен продукт от кутията е масло от лешник и слива(серум за лице). Маслото от лешник подпомага балансирането на дейността на мастните жлези на кожата и намалява размера на порите. Подхранва, хидратира и овлажнява кожата, остава чувство за комфорт и мекота, спомага за намаляването на фините линии и бръчици, без да остава усещане за мазно. Маслото от слива е естествен антиоксидант, богато на полиненаситени мастни киселини, витамин Е и А. Подобрява и изравнява тена на лицето. 100% натурален продукт. 20мл. - 9,00 лв. Интересен продукт, който също ще пробвам и ще споделя мнение. :)

Душ гел с нар от WELEDA, който е с основна съставка нар, но е обогатен и с ценни масла от сусам, слънчоглед и макадамия. Приятен аромат и със сигурност ще използвам с удоволствие. Само 50 мл. е, затова отива при travel нещата. 50 мл. - 4,90 лв., 200 мл. - 18,40 лв. 

Следващият продукт, на който попадаме е хидратиращо слънцезащитно мляко SPF10 от HRISTINA Cosmetics. Овлажняващо слънцезащитно мляко, което осигурява ефективна защита от вредното действие на слънчевите UVA и UVB лъчи и е подходящо за ежедневна употреба. Попива бързо, без да омазнява. 100 мл. - 6,45 лв. 

Последния козметичен продукт в кутията за този месец е мини RuscoVen биоГел от Aboca. Същата мини версия за гела бе и в Good Box Summer Edition 2018. Продукта дава тонус  и еластичност на кожата и намалява чувството на тежест в долните крайници. Лично на мен ми се наложи да го използвам веднъж, след ужасно дълъг ден на крак и определено имаше някакъв охлаждащ ефект, но повече не мога да кажа. Може да се закупи от аптеките  да прочетете повече в линка. 100 мл. - 18, 00лв.


Продължаваме с продуктите за хапване и пийване. 

Първият продукт е кокосово мляко за пиене със зелено кафе от Koh Libre. Кокосовото масло е богато на витамини С, Е, В1, В3, В5, В6, а от своя страна, зеленото кафе има способността да изгаря мазнини бързо и съответно да регулира теглото. Също така се използва при високо кръвно, диабет и бактериални инфекции. 1 брой - 2,50 лв.

Две натурални шоколадови барчета с портокал и череша от Сурова. 
Сурови ядки, семена, сушени плодове, премесени с тропически вкус на кокос и портокал е единият вид. Другият вкус е комбинация от череша и какао. Веган, без глутен и ГМО. 1 бр. - 1,00 лв. :) Лично на мен ми идват твърде сладки, но това е така, защото просто не обичам сладкото под каквато и да е форма.

 Бисквитки с пълнозърнесто брашно на каменна мелница, направени с тръстикова захар. 1бр. - 0,60 лв.

И накрая имаме три сашета UROBiotic Форте грижа за уринарния тракт. 1 саше - 0,70 лв.

Е това беше всичко от кутията за месец юни. Аз съм доволна. Ще се видим с Good Box през септември, евентуално.. :)

Весело лято, Good Box! ;)






*Публикацията не е спонсорирана.

Коментари

Популярни публикации