Good Box May 2018

Good Box - първата кутия в България пълна с чисти, здравословни и био продукти.
Нека погледнем какво се крие в кутията за месец май. :)

В кутията има както козметични неща, така и неща за хапване.

Първия продукт, който всъщност беше и разкрит, че ще присъства в кутията е 
Балсам за тяло със стягащ ефект Mediteraneo Slim от Elfeya cosmetics. Балсамът обещава бързо попиване в кожата, като я регенерира, стяга, омекотява и подобрява физиологичното и състояние. Маслото от розмарин има стягащ ефект и подпомага борбата с целулита, а маслото от грейпфрут трябва да остави кожата с усещане за свежест и гладкост. Все още не съм пробвала този продукт, но предстои и ще споделя мнение. 75 мл. - 13,44 лв. 

Вторият продукт, който ми грабна вниманието и се радвам, че е в кутията е Слънчев шампоан на Сапунена ръботилница. След него косата трябва да е обемна, жизнена и блестяща. Шамоанът заздравява и балансира скалпа и трябва да е ефективен в борбата с пърхота. Обещава спиране на косопада и възстановяване естествената защитна бариера на кожата на главата. Обогатен с рициново масло и чисти етерични масла от лимонена трева, лавандула и портокал. 100% натурален продукт. Подходящ е за всеки тип коса и за честа употреба. Много ми харесват обещаните свойства, най-вече спирането на косопада, ще го пробвам и също ще споделя мнение. Както знаете, аз отдавна си търся шампоан, който да спре косопада и все още не попадам на "моят" си, затова искренно се надявам с този да се разберем хихи 120мл. - 5,50 лв. 

Третият продукт, който намираме в кутията е био почистваща маска с мента и хамамелис от Logona natur kosmetik. Маската се бори с несъвършенствата на кожата, почиства я в дълбочина и намалява нежеланата лъскавина без да я дразни. Ефективна е с борбата с черните точки, пъпки, зачервявания и други несъвършенства. Подходяща е за всички възрасти и типове кожа. Ще пробвам и ще споделя мнение. 15 мл. - 6,99 лв. 

Друг продукт в кутията е интензивен подхранващ нощен крем с Алое Вера от So'Bio etic
Кремът е богат на витамини А, В, С, Е. Регулира омазняването при мазна и смесена кожа, успокоява чувствителната кожа, съдържа минерали и микроелементи. So Bio etic е нова за бъраския пазар марка. Тя е френска козметична компания, произвеждаща висококачествена козметика, вдъхновена от природата. 100 гр. -1,80 лв., 250 гр. - 3,80 лв.
Изпробвах крема още първата вечер и мога да кажа, че като консистенция е добър, попива бързо, не остава мазен филм, но просто не мога да се примеря с аромата и не знам колко ще продължа с тестването му.

Българска бяла хума от AVIA с хума. Хумата е подходяща за направата на домашни маски за коса или лице. Подходящала е за всеки тип кожа и коса. 100 гр. - 1,80 лв., 250 гр. - 3,80 лв. 
На този етап, лично за мен, може би няма да ми влезе в употреба, но кой знае, скроо може да "забъркам" нещо.. ;) 

Стигнахме и до нещата за хапване. 
Първото нещо тук, което ми грабна вниманието е домашна хрупканица с лимец. Просто страхотен вкус на домашни подправки, нямам търпение, да ги срещна в някой магазин хихи

Две сурови хапки от QUIN BITE. които са здравословният вариант за вкусен десерт. Нямат добавена захар и химически консерванти. Те са сурови и не са подлагани на термична обработка, така че хранителната стойност е запазена. 1 брой (30гр.) - 1,79 лв. 

Напитка за релаксация с хибисус Tran Quini Positively Relaxed- газирана безалкохолна напитка без консерванти с изцяло естествени съставки. Напитка с вкус на хибискус, зелен чай, лайка и лавандула.  Лично на мен този вариант не ми хареса. 1 брой - 2,50 лв
Веган вафла с кокос от harmonica. "По-малко сладка, много свежа и истински кокосова." Направена от хрупкави кори от лимец. В направата и е заменено сухото мляко с кокосово био сухо мляко. 1 брой - 0,80лв. 

Суитли стевия кристали. Този висококачествен трапесен подсладител. Не съдържа калории, мазнини, консерванти и оцветители. Разтваря се в топли и студени напитки и е чудесен заместител на захарта. Предлага се в течна форма, на кристали и на таблетки. 

Е това е всичко, очаквайте повече мнение за продуктите скоро. :)




Коментари

Популярни публикации