Good Box November 2018

Навън е доста студено днес, но пък една такава кутия доста стопля настроението/хи-хи/. Нека да надникнем в кутията на Good Box и за месец ноември 2018г.. :) 


Първото нещо, което аз забелязах в кутията бе маслото от манго на Sezmar Collection Pure, което има най-страхотния аромат на света... Ползвала съм го, писала съм статия за него в блога и ми е много, много любимо. 60гр. - 7.75лв.

Друг продукт в кутията е био шампоан за хидратация с роза и копринен протеин от Sante natur kosmetik. Шампоанът е за всеки тип коса, подходящ и за изтощена или третирана коса със сухи участъци. Има лек ароматен екстракт от роза, пшеничен и копринен протеин. Обещава да подхрани и омекоти сухите и изтощени участъци  на косата, като я прави видимо по-жизнена и еластична. 
200мл. - 14,99лв.

Следващия продукт в кутията е био балсам за устни Роза от Alteya Organic. Балсамът е предназначен да хидратира и омекоти кожата на устните. Лично аз не обичам аромат на роза и може би ще го подаря на някого. 100% натурален продукт. 
5гр. -5.20лв.

Друг продукт, който грабна вниманието ми е сух ексфолиант за тяло с кафе от еЛек. Ексфолианта обещава премахване на мъртвите клетки на епидермиса, да подобри кръвообращението, да подпомогне изграждането на нови кожни клетки, а кожата да се насити на с микро и макро елементи. Аз обожавам различни видове екфолианти, както за лице, така и за тяло, затова нямам търпение да го пробвам и ще споделя мнението си. 
50 гр. - 3.79лв.

В кутията има и мостра на активен крем за лице от Arvena cosmetics. Кремът е комбинация от 9 съставки, които взаимно се допълват и подсилват своето действие за интензивна хидртация. 
30мл. - 34.90лв.

От нещата за хапване и за пийване, намираме био студен чай лайм и джинджифил на Rooibos
Обикновенно повечето напитки в кутията на Good Box не ми харесват, но тази е страхотна.
250гр. - 3.60лв.

Био бар със слънчогледов тахан от Bett'r. Семпла рецепта от само три подбрани съставки. Чудесно съотношение на протеини, въглехидрати и мазнини. 30гр. - 1.39лв.

Три пакетчета био аюрведичен чай класик от Yogi Tea. Чаят, който Йоги Бхаджан първоначално е приготвил на своите ученици по йога. Комбинация от традиционни аюрведа подправки, канела, кардамон, джинджифил, карамфил и черен пипер.
1 кутия /17 пакетчета/ - 6.99лв.

Пълнозърнести гризини със слънчоглед от Get in shape. Приготвени са от подбрани чисти и натурални суровини, пълнозърнесто брашно, пресни и сушени подправки, хамалайска сол, зехтин, нерафинирана кафява захар и др..
66гр. - 1.69лв.

Сироп за кашлица за възрастни  от Grintuss. Продукт на основата на мед и молекулни комплекси, който действа защитно и впоследствие успокояващо на горните дихателни пътища. Действа върху сухата кашлица, като противодейства на дразненето на лигавицата, както и върху влажната кашлица, като подпомага овлажняването и отделянето на секрета.
1 брой - 15.35лв.


Това бе всичко от кутията за месец ноември. Определено има продукти, които ми харесват и се радвам, че бяха в кутията. Ще ги тествам с удоволствие и ще споделя мнение. :)




Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации