Мицеларна вода от Spot Cream

Мицеларна вода от Spot Cream
Мицеларната вода притежава свойството да почиства в дълбочина кожата, като естествено абсорбира излишния себум и предпазва от запушване на порите. Изключително нежна и подходяща за почистване и на по-деликатните зони от лицето, като тези около очите и устните. Мицеларната вода е предназначена, както за премахване на грим, така и в процедури за освежаване и почистване на кожата от натрупаните през деня замърсявания, било то от мръсния въздуха навън, стоенето в задимени помещения и пр.. Обогатена е с екстракт от алое вера и азиатска центела, два компонента известни с мощните си хидратиращи и регенериращи свойства. За да имаме една по-свежа, по-красива и тонизирана кожа, трябва да се грижим добре за нея и бих казала, че тази мицеларна вода е доста подходяща за това.

Използвам мицеларната вода от около три седмици и съм доста доволна от нея. Почиства добре, не люти на очите, не предизвиква зачервявания или друг вид обрив. Не изсушава кожата, както някои мицеларни води. За пръв път използвам продукт на марката и не съм разочарована. 100% натурален продукт, без вода, парабени, консерванти или изкуствени ароматизатори. Био активни компоненти, които незабавно хидратират и подхранват кожата в дълбочина.
Моята разфасовка е от 100мл., което я прави подходяща при пътувания и беше в кутията на Good Box за месец октомври. Има и по-голям вариант от 250мл.





*Публикацията не е спонсорирана. 

Коментари

Популярни публикации