Good Box October 2018

С малко закъснение, нека да надникнем в кутията на Good Box за месец октомври 2018г. :) 


Първият продукт, който намираме в кутията е масло за тяло с жасмин от Sande natur cosmetics. Комбинация от масла, коита хидратират, омекотяват и подхранват кожата в дълбочина. Ще го пробвам и ще споделя мнение. 100мл. -16лв. 

Масло от макадамия на Hristina cosmetics. Може би, това е най-любопитния продукт за мен от кутията и нямам търпение да пробвам. 50мл. - 6.00лв.

Мицеларна вода от Spot Cream. Използвам мицеларни води и ще се радвам да я пробвам и ще споделя мнение. 100мл. - 4.50лв.

Сапун "Бриз" от сапунена работилница. Копринено нежен и деликатно хидратиращ сапун с балансиращия ефект иланг-иланг. Обогатен с карите и бадемово масло за допълнително подхранване. 110гр. - 4.50лв.

Био кокосов чипс с какао от Bett'r. Изпечени тънки кокосови лентички със златисто кремав цвят, крехка и хрупкава текстура. Изпечени са с ароматно и висококачествено какао. Определено не са моето нещо /ха-ха/. 40гр. - 1.69лв.

Кокосова вода Be pure. Не, не и не /ха-ха/. Не! Не ми харесва. 240мл. - 2.49лв.

Здравословни близалки МНЯМ-МНЯМ ягода и малина. Не съдържат захари и консерванти. 1бр. - от 1.39лв. До 1.90лв.

Чай от джинджифил Verve. Чайовете Verve са български продукт с високо съдържание на джинджифил и осигуряват ежедневна мощна подкрепа на имунната система за по-лесно преодоляване на простудните заболявания. 1 кутия - 6.95лв.

Оризови бисквитки от кафяв пълнозърнест ориз с черен белгийски шоколад от Rice UP. Не съдържат добавена сол. 30гр. - 1.29лв.

В кутията имаше и една мостра на Hydro Effect дневен крем за лице от Lavera.


Това бе всичко от кутията за този месец. :) 

Коментари

Популярни публикации