St. Stefan's villas and hotel / Sozopol

Днес искам да ви представя едно красиво, тихо и приятно място за почивка. Разбира се с моите "безкрайни" изисквания към вилните зони или хотели, това място все пак успя да ме грабне по някакъв начин. Четете и се насладете на гледката, а след това може да се убедите сами в написаното...  ;) 
Вили "Св. Стефан" са разположени в централната част на вилна зона "Бъджака", на 1,5км. от Созопол. В непосредствена близост до тях се намира и новият комплекс Вили и Хотел "Св. Стефан", където всъщност ние бяхме отседнали. В новият комплекс се намират две огледални двуетажни вилни сгради, две огледални триетажни вилни сгради и една самостоятелна вилна сграда - хотел на три етажа. Ние ползвахме една двуетажна вила, една триетажна вила и една хотелска стая. Всичко това според наличността на свободните стаи и броят хора, които бяхме.
Във всяка вила на първият етаж има просторна всекидневна с трапезария и малка кухня. Съответно на втория етаж има две спални със самостоятелни бани, а в триетажната вила, на третият етаж също има спалня със самостоятелна баня. Във всекидневната стая на всяка вила има телевизор и климатик. В спалните няма телевизори, но за сметка на това има климатици. В кухните, които не са много големи има малък хладилник и котлони, но няма фурна. Всяка вила има собствена веранда с гледка към басейна. На територията на комплекса има барбекю, което може да се ползва и да си направите страхотна вечеря, ако сте решили да прекарате вечерта във вилната част. Комплексът е сравнително нов, предвид факта, че е реализиран през 2017г. и всичко все още е запазено и ново, което го прави приятен за престой. На цялата му територия има интернет. Разполага и с паркинг.


Цялата зеленина около къщичките и басейна те кара да се чусвтаваш, като у дома си.

Разбира се, на територията на комплекса има два басейна, където както вие, така и децата можете да си прекарате деня на спокойствие и задължително с коктейл в ръка... Водата и самият басейн са чисти, а аз държа много на това. Надявам се, че и за в бъдеще ще бъдат добре поддържани. Липсваха само душове до басейна и се надявам това да се поправи, защото е далеч по-удобно от маркучът, който бе оставен за тази цел. Да, това звучи малко смешно и го подминаваме, като нещо недовършено за сега...  :)

Гледката е от верандата на едната вила.






Хотелска част.

Това са двуетажните вили.




А тази гледка няма равна! ;)

И както казах... С коктейл в ръка! ;)

Мястото наистина е спокойно, въпреки, че беше пълно с хора. Чисто е и много приятно. Цените са нормални, не са високи и отговарят на цена/качество. Може да ги разгледате тук. Аз бих посетила отново и бих препоръчала.




P.S. Снимки на вилите отвътре нямам, просто защото тази публикация не беше планирана, но пък може да ги разгледате тук.

*Публикацията не е спонсорирана. 

Коментари

Популярни публикации