Avon дари 120 000 лв. от кампанията "От любов към живота"!

През 2018г.  Avon продължава своето партньорство с Фондация "Една от 8", реалзирайки ново дарение в размер на 120 000лв. по съвместната си програма "Бъди до мен".  С него компанията цели да продължи подкрепата си за жените, борещи се с рака на гърдата, както и активностите си в посока ранна диагностика и информираност на обществото. 

Сумата, набрана в рамките на кампанията "От любов към живота" през изминалата година, ще помогне на Фондация "Една от 8" да продължи да осигурява психологическа, юридическа, информационна и емоционална помощ за жените с диагноза рак на гърдата и техни близки, както и безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата.
През тази година Avon ще вземе участие и по време на пътуванията на розовия кемпер на "Една от 8" с част от предоставяната подкрепа по програмата "Бъди до мен". По този начин зваимната помощ ще успее да достигне до максимално много жени от цялата страна. Avon ще подкрепи реализирането на безплатни профилактични прегледи по време на пътуванията, като осигурява медицинското обслужване на мобилния ехограф на Фондацията. 

До момента благодарение на всички, които са си закупили дори един продукт от розовата серия на Avon, компанията е направила дарения на стойност от 100 000 лв. през 2016г., 60 000 лв. през 2017г. и 120 000 лв. през 2018г.. 
Погледнато в цифри, това са над 6450 безплатни информационни консултации, над 2660 индивидуални психологически консултации, 10 групи за взаимопомощ, над 40 арттерапии, повече от 170 юридически консултации, както и 2320 безплани профилактични прегледи. В рамките на кампанията са раздадени над 890 специализирани сутиена и над 200 специализирани протези за жени, преживели мастектомия в цялата страна. И това само в последните три години, благодарение на всеки един, които е взел участие в кампанията "От любов към живота".  Като Посланик на хуманността, искам да Благодаря, на всеки един подал ръка на човек в беда. Благодаря! 
Ние продължаваме! 
Нашият живот е Живот в розово!
Включи се и ти! Направи го, От любов към живота! ;) 





Коментари

Популярни публикации