Сплаш маска за лице Anew Perfect Skin

Сплаш маската за лице Anew Perfect Skin е един нов продукт на Avon, който обещава хидратаця и възстановен енергизиран вид на кожата, намаляване видимостта на порите, изглаждащ и разкрасяващ ефект. Нанася се на кожата сутрин, като се слага малко количество от течността в ръцете и след това нежно потупваме върху почистено лице. Остава се да изсъхне и след това се нанася хидратиращ продукт.

Използвам маската от около 2 седмици и първото и основно, което мога да кажа за нея е страхотният аромат, който има и който е присъщ за серията Anew Vitale. 
Маската има лека и нежна текстура, попива добре и наистна прави кожата сияйна и хидратирана. Маската съдържа алфа хидрокси киселини, което означава, че повишава чувствителността на кожата към слъчневи лъчи и е силно препоръчително след това да се сложи хидртатиращ дневен крем с SPF, защото в провен случай може да доведе до изгаряне на кожата на лицето при по-дълъг контакт със слънцето. Ако се сложи по-голямо количество от маската на лицето, може да остави лепкав филм, което при мен се получи, когато прекалих с водата. Изпробвах маската и вечер, като не сложих нощем крем след нея и въпреки това кожата ми бе добре хидратирана, а моята кожа определено има нужда от силна хидратация след душ. Опаковката е доста икономична, сами може да видите на втората снимка за толкова време, колко малко продукт съм изхабила. Харесва ми и ще продължа да я използвам. :)









*Публикацията не е спонсорирана!

Коментари

Популярни публикации