Готови за зимните празници с NIVEA и #DaretoWOWandCare

От Nivea Bulgaria и кампанията им #daretoWOWandCARE отправиха предизвитаелство към мен, да споделя какви са моите трикове за красива кожа и бляскава коса през зимата. Като човек, който обича предизвикателствата за мен бе удоволствие. 


В кутията намираме шест продукта, които са напълно достатъчни за грижата за кожата и косата ни през студените зимни месеци. 

Първият продукт, който аз пробвах бе душ пяна с уникален аромат на малини. Аз обожавам малини, затова мигновено се влюбих в този аромат. Има страхотно, гъста текстура, която те обгръща, като прегръдка под душа и не ти се иска да те пусне. Кожата е изключително хидратирана след това, а аромата остава по кожата. Как да не се влюбиш!..  Не е въпрос /ха-ха/.

Следващият продукт, който пробвах и който също ме спечели с първи допир бе Hairmilk Natural Shine заглаждащ спрей за коса. Страхотен аромат, а косата става мека и пухкава след изсушаване. Предпазва я от топлинна обработка и осигурява лесното и разресване след това. Използвам много и различни продукти за коса, но този наистина ме спечели от самото начало. Не помня от кога не бях попадала на такъв, качествен продукт, а сега покрай наближаващите празници всички имаме нужда от освежаване на косата.

1-минутна DETOX маска за лице URBAN SKIN. Почистваща маска с бяла глина и активен екстракт от магнолия с детокс ефект. Маската има лек пилинг ефект, който премахва мъртвите клетки и други замърсявания. Почиства в дълбочина и идеалното решение, с което да се погрижим за кожата си, за да изглежда отново естествено красива. Подходяща е за всеки тип кожа. Маската се нанася на лицето, както всяка друга маска и се стои с нея 1 минута, след което се изплаква с топла вода. Подходяща е за ежедневна употреба. 

Nivea Soft Mix Me Happy Exotic универсален крем. Хидратиращ крем с аромат на тропически плодове за лице, тяло и ръце. Един доста приятен и бих казала лек аромат, който е от серията им Mix Me, което означава, че може да се смесват с останалите от тази серия и да се получи индивидуален аромат за всеки. Хидратира добре кожата, а моята се нуждае от доста силна хидратация по принцип, особенно в областта на ръцете. Подходящ за студените зимни дни, като освен, че хидратира кожата добре те пренася с аромата си на някое по-топло място.. ;) 

Какво е един празник без добра прическа? Освен, че сме се погрижили за косата си със заглаждащия спрей, винаги има нужда от финални щрихи, а какъв по-подходящ вариант от един добър лак за коса.

И какво по-подходящо за празниците, освен едни червени устни... Nivea Poppy Red цветен балсам за устни. Балсамът обещава дълбока хидратация и интензивен цвят. Забележете!!! Балсамът е без минерални масла, а само с НАТУРАЛНИ. 
Червеното определено не е моят цвят за червило или балсам, но със сигурност е много подходящ нюанс за празниците. Аз смятам да си взема някой по-телесен цвят. ;) 

Една кутия, в която можем да намерим всичко подходящо за зимните празници. Определено Нивеа са се постарали да подберат наистина правилните продукти, за което адмирации. 

Кой от продуктите ви харесва най-много?  Аз определено се спирам на душ муса за тяло и заглаждащият спрей за коса.
Ако и вие искате такава кутия, запишете се тук.

Весели празници!





*Продуктите са изпратени от компанията, но мнението ми за тях е искрено.
*Публикацията не е спонсорирана по никакъв начин. 

Коментари

Популярни публикации