Ексфолиант за тяло с кафе от еЛек

Ексфолиант за тяло с кафе от еЛек. Ексфолианта обещава премахване на мъртвите клетки на епидермиса, да подобри кръвообращението, да подпомогне изграждането на нови кожни клетки, а кожата да се насити с микро и макро елементи. Аз обожавам различни видове екфолианти, както за лице, така и за тяло, затова нямах търпение да го пробвам и да споделя мнението си. 

Ексфолиантът за тяло отваря запушените канали на мастните жлези, притежава кератолитичен ефект и омекотява удебеления рогов слой на кожата. По този начин се спомага и улеснява проникването на други активни съставки. Кофеинът от зърната на кафето, притежава изразено разграждащо мазнините действие. Ексфолирането е процес, който отстранява горния слой клетки на кожата. По този начин, кожата се изглажда, порите изглеждат по-малки, а тена на кожата става равномерен.

Препоръчително е да се използва екфолиант 1-2 пъти седмично, като трябва да се избягват участъци с ранички по кожата. Употребата му става, като се сложи малко количество върху гъба за баня или ръкавица и се втрие в кожата с кръгови движения. След това се изплаква, както обикновено. Продуктът не съдържа консерванти. Използвам екфолианта от около две седмици и съм страшно доволна от резултата. Кожата наистина придобива един по-гладък и фин завършек. Ароматът на кафе е страхотен, особено, ако си взимате душ сутрин. 

Цената му за 50 гр. - 3.79лв.



*Публикацията не е спонсорирана.

Коментари

Популярни публикации