Good Box September 2018


Нека надникнем в кутията на Good Box за месец септември. :)


 Първият продукт, който намираме в кутията този месец е шампоан с ниаули и гуарана за сила и блясък SO'BiO etic. Шампоанът обещава да хидратира, подхрани и да възвърне естествения блясък на косата. Обогатен е с чист сок от алое вера с омекотяващо действие и растителни захари от пшеница със защитно укрепващо  действие. Без съдържание на силикони, PEG и наночастици. Шампоанът е 250мл., а цената му е 12,90лв. 

Друг продукт в кутията е билков крем Венокастан. Това е билков крем с див кестен и невен. Обещава подхранена, хидратирана и освежена кожа на тялото и краката. Съдържа етерични масла от мента, кипарис и лавандула, които ускоряват регенеративните процеси в кожата и имат антисептично, успокояващо и противовъзпалително действие. 75мл. - 10,15лв.

Третият продукт е розова вода от Healthy Oils. Лично аз не съм голям фен на розовата вода по принцип, но понеже в листовката пише, че е 100% натурална, богата на розово масло със сигурност ще я пробвам. Друг техен любимец ми е маслото им от лешник и слива. ;) 
Цената на розовата вода за 50мл. е 4,15лв., 250мл. - 19,90лв.

Продължаваме с лист-маска Бадем и Невен от Dr. Scheller. Листът е от ултра тънък целулозен материал с отлична кожна поносимост и е 100% биоразградим. Той е напоен с екстракт от бадем, невен и алое вера. Маската обещава изгладена и хидратирана кожа. С удоволствие ще я тествам. Цената и е 7,90лв./бр.

Може би най-интересният продукт за мен в кутията е бамбуковата четка за зъби, която нямам търпение да пробвам. Разработена е по специална технология, чрез добавяне на активен въглен във влакната и, като това спомага за предотвратяване натрупването на зъбен камък, нежното почистване на междузъбното пространство и избелването на зъбите.Четката е напълно биоразградима в природата. Пише, че е подходяща за хора с чувствителни зъби и брекети.
Цената и е 5,20лв.

В кутията намираме и мостра на био дневен крем за лице с годжи бери. Цената на опаковка от 50мл. е 35,90лв.


За пиене в кутията намираме био студен чай от липов цвят с малина от Tea Go organic. Напитката има лек, цветен и нежен аромат с точно такъв вкус. Ще призная, че очаквах повече да ми хареса, но и така бих опитала отново. Продуктите на Tea Go са подходящи за деца и възрастни. 250мл. -2,15лв.

Био меденки от лимец. Направени с български пчелен био мед, български био орехчета и щипка цейлонска канела. Не съм фен на меденките, но тези са много леки и нежни на вкус.
40гр. - 2,00лв.
100гр. - 3,90лв. 

Био бар с фъстъчено масло. Чудесно съотношение на протеини, въглехидрати и мазнини.
30гр. - 1,55лв.

Последният продукт в кутията е чист инулин. Инулин на прах от цикория. 

Това бе всичко в кутията за месец септември. С удоволствие ще пробвам повечето продукти и ще споделя мнение. :)






*Публикацията не е спонсорирана. 

Коментари

Популярни публикации