Красива коса с NIVEA и #daretoWOWandCARE

Зима е и времето все повече застудява, а косата все така ще иска своите грижи... Затова днес искам да ви представя моят избор за красива коса с NIVEA тази зима. 

Ето и какво ни е необходимо за здрава и красива коса през зимата. 

Започваме с PURE DETOX мицеларен шампоан за стресирана коса и скалп.  Енергизира и заздравява косата, придавайки ѝ обем, и балансира скалпа. Серия NIVEA® Мицеларни шампоани е с леки pH-неутрални и дерматологично одобрени формули е съобразена с различните типове коса и скалп, за да поддържат здравословен баланс. Шампоанът нежно възстановява косата и скалпа до тяхното здравословно състояние. Ефективно премахва остатъците от натрупване на стилизиращи продукти. Презарежда и хидратира косата, като и придава обем от корените. Не изсушава скалпа и може да се използва всеки ден. Идеалният шампоан за мен. Просто съм влюбена в него. Измива страхотно и не я изсушава. Ако косата ви е боядисаната има подходящ шампоан от същата серия, но с малини. 

Преминаваме към стилизиращия праймър за обем, който също много ми хареса. Иновативна формула с подхранващи сухи масла: хидратира и осигурява топлинна защита до 220°C. Придава видимо повече обем, без да оставя усещане за лепкава и утежнена коса. Нанася се върху влажна коса от корените към върховете, след което се изсушава със сешоар косата. Обемът се забелязва веднага. А ако искаме още по-голям обем е препоръчително да се използва след праймър и оформящ стилизиращ спрей за обем. 

Ето го и него, оформящ стилизиращ спрей за обемна коса със силна фиксация. Иновативна формула с 0% алкохол, сухи масла и EUCERIT®. Спреят удължава двойно времето за изсъхване в сравнение с обикновен лак за коса с алкохол, за да улесни оформянето на прическата. Запазва косата здрава, без да я изсушава. Правилното използване на спрея е, като се впръска в корените на суха коса от разстояние 25 см., като се повдигат нагоре. След това се пръска по дължината на кичура, за да създаде обем, благодарение на удълженото време за изсъхване. И накрая се напръсква отново отгоре и се оформя косата до постигане на желания резултат. 

Преминаваме и към пяната за коса за обем VOLUME PUSH. Иновативна формула с подхранващи сухи масла: придава обем на косата, без лепкаво усещане и без да я изсушава. Подхранва и осигурява топлинна защита на косата до 220°C. 

Разбира се, след като се погрижим за косата си, няма как да пропуснем и тялото, затова ви представям CLAY FRESH душ-гел с глина за дълбоко почистване.  Дълбоко почистващ душ-гел с глина с натурален произход, за чиста и кадифено мека кожа. С аромат на джинджифил и босилек. Формулата не изсушава кожата, има свеж аромат и почиства в дълбочина без усилие.

И стигаме до един от най-любимите ми продукти, а именно почистващ оризов скраб за смесена кожа с алое вера. Нежно ексфолиране, което ефективно премахва мъртвите клетки от кожата и я възстановява. Формулата на NIVEA почистващ оризов скраб за смесена кожа е със 100% естествен произход, без микропластмаса. Тя е смес от две съставки със 100% органичен произход - ценни оризови семена от Japonica, които се натрошават и пресяват, а след това се смесват с био алое вера. Скрабът премахва излишното омазняване и оставя кожата матирана. Ексфолира интензивно и премахва мъртвите клетки на кожата, без да причинява нараняване на самата кожа. Също така почиства черните точки и порите в дълбочина, и прави тена равномерен. Много, много любим скраб за лице и горещо препоръчвам. 



J. J.
*Продуктите са изпратени от компанията, но публикацията не е спонсорирана по никакъв начин.

Коментари

Популярни публикации