Постни брускети

Какво е една вечеря без вкусни брускети и чаша от любимото вино... Не, не е въпрос. Избор е. Усещане. Вкус. Толкова лесно и толкова вкусно - три вида брускети, приготвени от домашно направена питка, която нарязваме на тънки филийки, които запичаме в предварително загрята фурна до златист цвят. След това декорираме и сервираме, както ние искаме.

Първият вид брускети и мои любими са със ситно нарязани домати, зелени маслини, магданоз и пресен чесън, овкусени със зехтин и сол. 

Тук имаме комбинация от червена чушка, морков и краставица, отново овкусени със зехтин, сол и лимон.

И третият вид брускети е от авокадо, краставица и червена чушка, отново овкусени по наш вкус и посипани със семена чиа. Обичам да експериментирам и в тази насока, а тази храна го позволява. Бон апети! 


J. J.

Коментари

Популярни публикации