Лято с Hristina Cosmetics

Тази година решихме да заложим на по-изчистена козметика за плажа, а именно на Hristina Cosmetics. След като миналата година буквално се влюбих в хидратиращото им слънцезащитно мляко, нямаше как да ги пропусна и тази година. За съжаление същото мляко така и не намерих, но пък се спрях на няколко други продукта за плажа. 

Бронзиращо олио за бързо почерняване на кожата и за придобиване на равномерен, траен и здравословен загар. Съдържа натурални масла какао и кокос. Съдържа витамин Е, който предпазва кожата от преждевременно стареене. И понеже няма допълнителен фактор, олиото осигурява минимална защита от слънчево изгаряне и то само благодарение на естествения SPF4, които се съдържа в кокосовото масло. Има водоустойчива формула, без алергени. Лично аз обожавам олиата за тяло, без значение дали са за слънце или за след слънце, затова нямаше как да пропусна и това. Изключително съм доволна, но при по-силно слънце редувам олиото със слънцезащитното масло с SPF10. Попива бързо и хидратира кожата страхотно. Определено бих препоръчала. 

Слънцезащитно масло SPF10, което осигурява ниска, но пък за сметка на това ефективна защита от слънцето. Има подхранваща формула с Д-Пантенол и Алое Вера, и отново водоустойчива формула, без алергени. Маслото попива бързо, без да омазнява. Има приятен аромат, който лично аз определям на нещо между какао и банан /ха-ха/. Препоръчва се за хора с придобит вече тен, каквато е и моята кожа. Ако кожата ви е прекалено бяла и склонна към изгаряне, задължително трябва да се използва възможно най-високата слънцезащита, защото рискуваме да изгорим, да предизвикаме различни алергии  от слънцето и пр.. Грижата за кожата не е за пренебрегване, а е от най-голямо значение. За лице задължително използвайте продукт с висок фактор. Дори аз, която почернявам буквално от един плаж, използвам продукт с SPF50 за лицето. Все пак от нас зависи как ще изглежда кожата ни на 50... Грижете се за нея качествено. 

Слънцезащитно масло SPF25 за средна защита от слънцето. Също има подхранваща формула с Д-Пантенол и Алое Вера, водоустойчива формула, без алергени. Маслото попива бързо, без да омазнява. Отново се препоръчва за хора с придобит вече тен. Има лек, приятен аромат на диня. 

Тенът ми без масло или олио.

Тенът ми с нанесен продукт.

Продуктите на Hristina Cosmetics ми стават все по-любими и са едни от малкото, които бих препоръчала. Българска компания, производител на натурална козметика, която според мен би намерила място във всеки един дом. Цените дори няма да ги коментирам, имайки предвид какви сходни продукти се предлагат на пазара с далеч по-"неизчистен" състав.



J. J.


*Публикацията не е спонсорирана. 

Коментари

Популярни публикации