Belle Box юни 2019

Въпреки, че вече е края на юли, днес искам да надникнем в кутията на Belle Box за месец юни. Кутията получих, като подарък още през юни от моя близка, но чак сега намирам време, в което да ви покажа какво се крие в нея... Разбира се, най-новият член у дома, нямаше търпение да му "освободя" кутията и по-добре не питайте как е чакал този месец... /ха-ха/ 





Belle Box е месечна абонаментна кутия, в която може да намерите между 4 и 6 продукта всеки месец. За пръв път чух за тази кутия, едва когато я отворих. Един от продуктите веднага ми грабна вниманието и не се сдържах и го пробвах, но за него ще разкажа след малко. 

Първият продукт, който намираме в кутията е серумна маска за крака "Skimono Total Conditioning+ Foot Mask" от Skimono, която съдържа масло от шеа, зехтин, масло от чаено дърво и лайка. Skimono използват супер иновативен материал, съдържащ два слоя - вътрешен слой, който капсулира ходилата и ги измива в серума и изолиращ външен слой, който затопля ходилата, като осигурява оптимална абсорбация на серума и дълготрайни резултати. Маската обещава да хидратира и омекоти ходилата и да им придаде отпочинал и свеж вид. Total Conditioning+ е произведена в Корея. Цената на маската в сайта на Skimono е 22 лв. 

Dr. Botanicals Limited Edition Moroccan Rose Superfood Facial Oil - Олио за лице, което е подходящо за всеки тип кожа. Олиото от мароканска роза е пълно с витамини и минерали, които се комбинират, за да подмладят кожата и да я подхранят. Продуктът е богат на Витамин С, който стимулира производството на колаген и кара кожата да изглежда млада. Витамин А заличава следите от стареене на кожата и я предпазва от свободни радикали. Маслото от бадем хидратира и подхранва кожата, правейки я мека и сияйна. Продуктът е веган и cruelty-free, а цената му в сайта на Dr. Botanicals е 45 лв. 

Продължаваме към продукта, който най-много ме впечатли, а именно LORD & BERRY Perfect Brow #1706 /travel-size/. Това е високо пигментиран, двуцветен молив за вежди, който елегантно ги подчертава и оформя. Формулата му съдържа растително масло, което създава кремообразна текстура и придава блясък след нанасяне. За разлика от едноцветните моливи за вежди, повечето от които не изглеждат естествено след нанасяне, двата цвята на Perfect Brow създават marble ефект, който изглежда напълно естествено. LORD & BERRY не тестват върху животни. Продуктът е произведен в Италия, а цената му в официалният сайт на компанията е 20 лв. 

Bellapierre Banana Setting Powder - многофункционална прахообразна пудра за лице с фин жълт оттенък. Подходяща за покриване на зачервявания и за изсветляване. Може да се използва, като коректор или като основа за сенки за очи. Съдържа оризова пудра, която абсорбира излишния себум и е идеална за по-мазна кожа. Пудрата обещава добро адаптиране към всеки тон кожа. Продуктът е веган и cruelty-free, а цената му в сайта на Bellapierre е 61лв. 

И последният продукт  в кутията е мостра на дневен крем BeAdora Bright Rose, обогатен с подхранващо розово масло, омекотяваща розова вода и екстракт от бял трюфел, които предоставят 24- часова хидратация на кожата. Мощният ензимен екстракт от бял трюфел обещава да засили многократно еластичността на кожата и да заглади фините линии. Кремът съдържа и хиалуронова киселина Cube3, която допълнително трябва да увеличи дълбочината на хидратация за здрава и по-стегната кожа. 

Това бе всичко от кутията на Belle Box на месец юни. Ще пробвам продуктите и ще споделя повече за тях след време. :) 


Коментари

Популярни публикации