Да откриеш красотата с NIVEA и #daretoWOWandCARE

Този път от Nivea Bulgaria решиха да ме предизвикат с въпроса: Какво за мен е красотата? Истината е, че красотата може да бъде намерена във всяко едно нещо в този свят, независимо колко клиширано звучи това или пък колко скептично гледаме на живота. Красотата е в малките неща. В това да се прибереш у дома и там да те чакат най-милите създания, да получиш най-топлата прегръдка или най-силното ухапване, вярвайте ми и двете са равносилни на любов... Не умееш ли да виждаш красивото в най-грозната гледка, няма да успееш да видиш нищо... Много често самата красота се състои в куп несъвършенства, които създават един уникат. Красив при това. Просто трябва да се вгледаме и да допуснем, че въпреки повърхността, някъде там, дори в дълбокото се крие нещо красиво. Защото е така.

За да изглежда красива и кожата ни, трябва да се грижим добре за нея. А за да се грижим добре за нея, трябва да подбираме добре продуктите, които ползваме. От Nivea Bulgaria са събрали шест продукта за лице и тяло, с които можем да постигнем един красив и сияен вид на кожата ни.

Почистващ крем-пилинг за тяло с витамин Е, който ексфолира, овлажнява и обещава копринено мека кожа. За мен това бе един от най-любопитните продукти в кутията и нямах търпение да пробвам. Използва се след почистване на кожата с обикновен душ гел, като се масажира върху мокра кожа, а след това се отмива с вода. Има лек, приятен аромат. Кремообразна формула с малки частици, които почистват кожата в дълбочина и не я изсушава. Определено това е моят фаворит от цялата кутия. 

Мицеларен гел Nivea Micell AIR Rose, който почиства ефикасно дълготраен и водоустойчив грим и замърсявания по лицето, шията и устните. Подходящ е за чувствителна кожа и помага на кожата да се подготви за нанасяне на грим, като я чисти в дълбочина. Нанася се на влажна кожа с масажиращи движения и след това се изплаква с топла вода. Противно на обещанията, мицелите в самият гел изсушават кожата или поне моята. За сметка на това, кожата остава добре почистена. Има аромат на роза, който лично на мен не ми е любим. 

Освежаваща маска за лице Nivea Good Morning Fresh Skin. Има ревитализираща формула с натурално Алое Вера и Витамин Е, която осигурява на кожата прилив на хидратация и свежест. Нанася се на почистено лице, като се избягва контакт с очите и устните. Оставя се да действа 10-15 минути и се отстраняват остатъците с козметична кърпа или тампон. Маската е хубава, не изсушава кожата, напротив хидратира я достатъчно добре. Аз я пробвах след измиващия гел, който добре се беше постарал да я изсуши...

Суфле за тяло с масла от Cherry Blossom & Jojoba oil. Маслото от жожоба е комбинирано с бързо попиваща формула, обогатена с аромат на череша и перли със скъпоценни масла. Ухае страхотно и хидратира добре кожата. 

Дезодорант спрей Beauty Elixir Sensitive за чувствителна кожа. Съдържа млечни витамини, които възстановяват и защитава деликатната кожа под мишниците, дори след бръснене или епилация. Обещава 48 часова защита против изпотяване и 0% алкохол. 

Дезодорант рол-он Beauty Elixir Sensitive за чувствителна кожа. Отново съдържа млечни витамини, които възстановяват и защитава деликатната кожа под мишниците, дори след бръснене или епилация. Общо взето същите свойства, като при спрей дезодоранта, но под друга форма. Лично аз предпочитам спрей-дезодоранта.



J. J.

Коментари

Популярни публикации