У дома с Philips!

Винаги съм обожавала пресните фрешове. Особено през лятото, когато има изобилие от пресни и свежи плодове. Вече повече от година имам това "произведение на щастието"... Сокоизстисквачка от Philips. Независимо от сезона, винаги успява да ме зарадва със свежа, току-що изцедена напитка.

И какво е едно следобедно кафе с приятели, без пресен сок и постни мъфини, които да запълнят цялата картина в идилията на един слънчев ден.

Разбира се, сокът може да бъде от каквито плодове обичате. Може да добавите различни семена към него и да се насладите на целият истински вкус, който ще получите. 


Работата със сокоизстисквачката е изключително лесна. Почистването става малко по-трудно, но пък всяко хубаво нещо си има цена. Като недостатък бих отбелязала, че изхвърля прекалено много от продукта/плода. Може би има други сокоизстисквачки, които не го правят, но за съжаление, аз съм изпробвала само тази и въпреки това си я харесвам и ползвам с удоволствие. 



Портокали, мандарини, грейпфрут, ябълки, киви, ягоди и каквито още плодове си изберете, в каквито комбинации предпочитате, това е блаженство... 



J. J.
*Публикацията не е спонсорирана.

Коментари

Популярни публикации