Международно МОМИНСКО ПАРТИ .. от начинаещи! :)



България, Украйна, Беларус и Турция! Четири държави и 10 момичета! 
Пресечна точка - Варна! 
Цел - един последен момински купон!
Година след като завършихме университета, дойде време и за първото ни моминско парти. Както вече споменах бяхме 10 момичета от 4 различни националности.  
Нашата булка е от Украйна, намерила любовта в очите на един истински българин. Година и половина след съдбовната среща на двамата млади влюбени, напълно очаквано бе и предложението за брак. А ние нейните приятелки (и шаферки под прикритие), трябваше да поемем отговорната задача, да и направим един последен момински запой (тук ще вметна, че ни беше първото моминско парти). :) И понеже, нямахме допирна точка, а бяхме пръснати из цялата страна, организацията ни протече дистанционно,  но успешно.

ЗАПОЧНАХМЕ  ПРОУЧВАНЕТО
Къде? Кога? Какво? Как? Много въпроси, на които трябваше да търсим отговорите. Някой в Google, други от наши познати и приятели, преминали вече по този път. 

Първото нещо, което направихме бе да определим мястото на събитието. Понеже, както в началото споменах това се случва година след завършването на университета, а именно той е причината за нашето познанство и приятелство, решихме без никакво колебание партито да бъде във Варна, градът на нашите луди години. След това, отново без колебание, бе избрано и заведението в което ще бъде партито(нашето любимо, с прекрасна гледна над града). :) 
След като уточнихме града и заведението трябваше да уточним и датата на самото парти. При нас нямаше как да не се консултираме с булката и съответно с всяка дама, която присъстваше на партито, защото бяхме навсякъде. Булката знаеше само датата и града, нищо повече, дори хотелът в който щяхме да отседнем не знаеше кой е. 

След като бяхме уточнили едни от най-важните неща,а именно мястото и датата, трябваше да помислим и за детайлите за партито, а именно Какво? и Как? :)
Спряхме се на ленти, като на Мис, надпис,  балони, които надувахме в последния момент, няколко игри със закачливи подаръци за булката след всяка игра, тематични сладки(но нежни) и разбира се торта със закачлив надпис на родния и език. :) 

Преди самото парти, решихме да се пошегуваме с булката и я заведохме в един ресторант в центъра на града под претекст, че всъщност това ще бъде нейното парти, вечеря и нищо повече(естествено, булката не ни повярва хаха). Докато минаваше вечерта в шеги, усмивки и приятни наздравици, стана време ние организаторките заедно с кумата да си тръгнем от ресторанта с оправданието, че ни се е доспало, и да отидем да подготвим нещата за истинското парти в пиано бара, който бяхме избрали. 


Някой от нещата за пиано бара, бяхме подготвили по-рано през деня(като сладките и тортата).
Оставаше само да украсим сепарето в което бяхме и  булката да се появи. 


ПРИСТИГАНЕТО НА БУЛКАТА

Булката пристигна с останалата част от момичетата и със завързани очи. При нас я чакаше непознато момче, което тя трябваше старателно да опипа и да познае дали пък случайно не сме и довели бъдещият съпруг(за контрол хаха). Е,  не бяхме хаха (все пак същият ден бе и ергенското парти). 
След малката шега започна истинският купон, с хубава музика, добри приятелки, много игри, непознати мъже, забавни клипчета, непознати мъже, много шотове, отново непознати мъже и  отново много шотове хаха. 

След купона продължхме разбира се и с after party в хотела. 
Абе, като за първо парти, мисля че се справихме добре, много добре хаха. ;) 

Love Varna! 


P.S. Аз и Кети отидохме във Варна ден преди всички, за да подготвим всичко необходимо за партито, да вземем сладките и тортата от сладкарницата, в която ги бяхме поръчали (страшни благодарности на Михаела Ташева и Бутикови торти - Хапката на Мишката
за страхотното изпълнение на нещата). В деня на партито трябваше да се погрижим и за посрещането и настаняването на всички момичета, все пак никоя не бе от Варна. И все пак се справихме. Отлично! ;)







Коментари

Популярни публикации