NIVEA SUN и #DaretoWOWandCare

Ето, че дойдем време и за новото предизвикателство от Nivea Bulgaria. Този път те ни предизвикват да отведем със себе си няколко техни продукта, като в замяна ни обещават най-важното - защита. Говорила съм много за слънцезащитата и за мен тя е най-важното нещо в козметиката. 
 
Определено това е най-красивата им кутия до момента и нямах търпение да попътувам с тези четири мои "приятеля". С някой от тях се познаваме отдавна, а с други се запознахме сега. 

Започвам с най-използваният от мен продукт, а имено Nivea SUN Proteck & Dry Touch Слънцезащитен спрей с SPF 30 - водоустойчив продукт, който има не мазна формула и попива моментално върху кожата. Успокоява и предпазва от слънчеви изгаряния. Това беше основният продукт за тяло, което ползвах на плажа. 


Nivea SUN Proteck & Dry Touch Гел-крем SPF 30. Изключително лека формула, която попива в кожата моментално, без да оставя лепкаво покритие. Също водоустойчив продукт, който успокоява кожата и я предпазва от изгаряне. 

Nivea SUN UV Слънцезащитен крем за лице с минерални филтри SPF 50+, който също има водоустойчива формула. Изцяло минерални, без химически UV филтри. Формулата с Антиоксиданти и био Алое Вера е без аромат и съвместимостта с кожата е дерматологично одобрена. Разработената за нормална и чувствителна към слънцето кожа формула не само предпазва от изгаряния, но и предотвратява преждевременното стареене. Нанася се съвсем малко от продукта, за да може да попие добре, без да оставя бели следи.

NIVEA SUN Охлаждащ спрей за след слънце , който благодарение на бързо-абсорбиращата се формула с алое вера успокоява и освежава след излагане на слънце. Нанася се след баня и се оставя да попие напълно. Това е вторият най-използван продукт от кутията за мен. 

И ако искаме едно вълнуващо, незабравимо лято, което да запомним предимно с положителните емоции, трябва да се погрижим добре за здравето на нашата кожа. Тази година, аз го направих с Нивеа и не съжалявам. 


J. J.

Коментари

Популярни публикации