NIVEA HYDRA SKIN EFFECK и #DaretoWOWandCare

Дойде време и за новото предизвикателство от Нивеа, а то е да споделим как се грижим за кожата си през топлите летни дни. Хммм... отговорът веднага е вода, вода и пак вода. Под всякаква форма. Първо - много вода за пиене, второ - вода, в която да се разхладиш и трето - достатъчно количество хидратация за кожата, за не предизвикаме преждевременно стареене. 


В кутията отново намираме четири продукта от новата серия NIVEA HYDRA SKIN EFFECK, които са идеалното попълнение в ежедневният ми ритуал за почистване и хидратиране на кожата. 

Започваме с NIVEA HYDRA SKIN EFFECK Мицеларен измиващ гел, който както и повечето измиващи гелове се превърна в мой любимец. Почиства добре, не люти на очите и не изсушава кожата до безкрайност. Обещава добро премахване и на грим, но лично аз не съм го тествала по този начин. 

NIVEA HYDRA SKIN EFFECK Мицеларна вода  с чист хиалурон. Обещава лесно премахване на грим, нежно почистване на кожата и всичко това, без изсушаване. От личен опит казвам - спазва обещанията си. Много малко продукти с мицели в състава си, могат да почистят кожата без да я изсушат до толкова, че кожата да се чувства некомфортно. Тази мицеларна вода го прави и мога да я препоръчам. 

Преминаваме към Душ гел NIVEA Naturally с аромат на памучен цвят, който хидратира кожата добре и ухае приятно. SLES формула, която не съдържа сулфати и аромати. 

NIVEA Hydro Care - Хидратиращата формула с натурални олиа и масло от ший има приятна, мека текстура, която запазва хидратацията на устните до 24 часа. SPF 15. 

Както казах в началото - Вода, вода и пак вода! Това е тайната на здравата и добре поддържана кожа. Грижете се за своята. 

J. J.

Коментари

Популярни публикации