GOOD BOX, МАЙ 2021

Много отдавна не бях си поръчвала месечната кутия на Good Box, но този месец реших да го направя и определено не съжалявам. Мисля, че почти всичко в кутията ще ми влезе в употреба и нямам търпение да изпробвам. 

Първият продукт, който бе и разкритият продукт от кутията е стягащ лосион за тяло A for Avocado, който обещава страхотни резултати в борбата с целулита и несъвършенствата по тялото. Основните съставки на лосиона са масло от авокадо и канелена киселина, която притежава загряващ кожата ефект, като това интензивно стимулира процеса на изгаряне на мастните клетки и видимо стяга кожата на тялото. Маслото от авокадо пък предпазва и регенерира клетките на кожата, като същевременно запазва хидратацията ѝ. Други съставки с продукта са екстракт от висококачествено кафе арабика и масло от ананас, които хидратират кожата в дълбочина и подобряват нейното кръвообръщение. Цена: 100мл. - 80лв. 

Продължаваме с кератинов спрей за коса Naturally, който има подхранващи, възстановяващи и защитни свойства. Продукт е иновативна формула с масло от бабасу за оптимално подхранване и хидратиране на косата, обогатен и с колаген за гладка, бляскава и приятна на допир коса. Това е продуктът, който най-много ми харесва на първи прочит и нямам търпение да пробвам. Цена:100мл. - 12лв. 


Друг продукт, който намираме в кутията е ягодов ексфолиант So Simple, който ухае божествено. Захарен скраб за тяло, който премахва мъртвите клетки, ексфолира и почиства кожата в дълбочина. Подходящ при стрии, целулит и врастнали косъмчета. Нанася се на влажна кожа, втрива се с масажни движения и се изплаква. Цена: 100мл. - 9лв. 

Rituals балсам за устни Sun Shine SPF15, който е подходящ за възрастни и деца над 3 годишна възраст. Притежава комплексна формула за защита с действие на три нива. Снабден със слънцезащитен и антиоксидантен комплекс SPF15, бета каротен, масло от морков, малинови семки и витамин Е, който се бори с вредното влияние на UV лъчите и фотостареенето. Подхранва и хидратира, благодарение на маслата от лешник и авокадо, които правят устните меки и подпомагат поддържането на естествения хидролипиден баланс. Успокоява и регенерира, чрез екстракт от лайка и бисаболол - за устни, изложени на вредното влияние на външни фактори, като студ, вятър и слънце. Цена: 2,99лв./бр. 

Тонер за почистване и подхранване на лицето с алое вера, лайка и невен VEGAN by happy skin, който изпробвах веднага и мога да кажа, че почиства кожата добре. Има лек и приятен аромат, изобщо ненатрапчив. Не щипе, не пари и не дразни моята кожа. Опредено ми харесва. Цената му за 100мл. е 34,99лв. 

Антицелулитно масло за тяло Ikarov, подходящо за всички типове кожа. Попива бързо, без да омазнява и не остава следи по дрехите. Неразделени чисти натурални масла, без вода. Без съставки от петролен произход, без дразнещи алкохолни съставки. 100% натурален продукт. Цена: 30мл. - 5лв., 100 мл. - 15лв. 

Стигнахме и до частта с хапването. Този път имаме овесена бисквитка Teeny Weeny - 1,69лв./бр.  и Био сусамка bett^r - 1,29лв./бр. 
Е, това бе всичко от месечната кутия на Good Box за месец май 2021г.. Лично на мен ми харесва и  ще използвам почти всички продукти. 
Усмихнат ден на всички, 

J. J.  :) 

Коментари

Популярни публикации