NATURALLY GOOD с NIVEA и #DaretoWOWandCare

Серия NIVEA NATURALLY GOOD е грижа за лицето без скрити съставки, която подчертава естествената красота и здравия вид на кожата. Създадена с възможно най-много естествени съставки, серията се състои от дневен и нощен крем за лице, идеални за ежедневна хидратация,  мицеларна вода, мицеларен измиващ гел и лосион за тяло с Алое. 
От Нивеа ни обещават 100% прозрачна грижа за лице. Naturally Good съдържа 99% съставки с естествен произход* и 1% съставки за стабилност и безопасност на формулата.

*съставки, извлечени от природата и запазващи повече от 50% от молекулярната си структура (естествено състояние) след преработка, включително вода. и 1-2% (други) естествени съставки, добавени за стабилност и безопасност.

Предизвикателството, което този път  отправиха към нас бе да споделим кой е любимият ни Naturally Good продукт и защо. Затова нека разгледаме всички продукти от тази вълшебна кутия и накрая ще разберете в кой продукт се влюбих аз. 

Започваме с мицеларен измиващ гел Naturally Good! Формулата с био алое вера, мицели и 99% съставки с естествен произход почиства в дълбочина, премахвайки ефикасно грима и замърсяванията. Има успокояващ ефект и омекотява кожата, като ѝ позволява да диша. Изключително лек и нежен продукт. До сега не бях попадала на толкова нежно "докосване" от продукт върху кожата си. Нанася се изключително лесно, а когато започнете да втривате от гела по лицето си, усещането е толкова меко и приятно, че не искате да преминавате към следващите стъпки от ритуала. Определено това е моят измиващ продукт, който не мисля, че бих заменила в близко бъдеще. 

Най-новата мицеларна вода Naturally Good почиства деликатно кожата, без да е необходимо да се изплаква или да се търка агресивно с памучния тампон. Формулата отново е с натурални мицели, 98% съставки от естествен произход и био алое вера, която почиства, освежава и придава кадифен завършек. Изключително впечатлена съм и от мицеларната вода. Харесва ми, че не изсушава кожата до безкрайност. Определено допълва рутината ми перфектно. И двата продукта съдържат естествени съставки, био алое вера и натурални мицели. Оставят кожата идеално чиста и свежа, без следи от грим или замърсявания!

Преминаваме към дневния крем NATURALLY GOOD, който има лека формула с 99% естествени съставки и екстракт от био алое вера, която поддържа кожата хидратирана и свежа през целия ден, като същевременно осигурява защита със SPF15. Лек и нежен крем, който пасва чудесно на моята кожа. 

Нощен крем NATURALLY GOOD, обогатен с био арганово масло и 99% съставки от естествен произход, който помага на кожата да се регенерира по време на сън и я прави гладка и свежа на сутринта. Аз обожавам нощните кремове и този с арганово масло се оказа точно за моята кожа, която има нужда от силна и дълготрайна хидратация. 

Лек и нежен на допир, който хидратира кожата през цялата нощ. 

И разбира се, лосион за тяло Naturally Good Aloe с 98% естествено добити съставки & 2% добавени съставки за безопасност и стабилност на формулата. 50% по-малко пластмаса, сравнено с 400мл опаковка Мляко за тяло NIVEA с капачка. Сгъваема опаковка, която се навива – за използване на продукта до последната капка. Със 100% натурално Алое. За нормална и суха кожа. Много нежен и лек на допир, попива добре и остава кожата хидратирана. 


J. J.
*Публикацията не е спонсорирана. 

Коментари

Популярни публикации