Живот в розово!

Един живот - една кауза! Или както аз го наричам... живот в розово..

На 6-ти октомври отбелязахме началото на розовия месец с най-емоционалното събитие на годината - нашият голям розов концерт. Отново се събрахме, за да покажем своята подкрепа на жените, борещи се с рака на гърдата. Вече 16 години с Avon работим в името на тази кауза и ще продължаваме все така, защото е част от нашето ДНК.


По време на концерта любими български изпълнители пяха на сцената в подкрепа на каузата, а няколко забавни къта очакваха всички гости.

Кът за виртуална реалност, предоставен от Samsung Bulgaria!

Кът за красота, както и специален кът за известни български блогъри.

Кът за деца.

Кът за снимки и забавна еко игра с един от партньорите на концерта - Екопак.

  Благодарим! От любов към живота!
Посланиците на хуманността и нашите приятели от фондация "Една от 8", заедно с изпълнителния директор на Avon за регион балкани - Елизавета Коробченко.

Посланици на хуманността!

Споделихме послание на благодарност и към нашия партньор "Една от 8" и чухме техни вдъхновяващи думи - че животът е най-ценният дар, който трябва да се пази най-отговорно!


Всяка 8-ма жена в света е с диагноза рак на гърдата. И да, нейният живот не е никак розов, не и по онзи начин, който си представяме, чувайки думите "Живот в розово", но все пак е розов, по един или друг начин. Именно тези жени оценяват всяка малко чудо на тази земя, всяка една усмивка, прегръдка, всяко едно "здравей", "обичам те" и пр. Именно те оценят най-скъпото ни - живота! Аз вярвам в чудеса, вярвам, че всяко нещо в света е едно малко чудо. Вярвам! И знам!
Не е необходимо да си една от 8, за да бъдеш една от тях! Аз избрах "Живот в розово"! А ти?




P.S. И както съм казвала безброй пъти... Дори кафето сутрин е по-приятно, когато знаеш, че го правиш "От любов към живота"!




Коментари

Популярни публикации