Предварително ти Благодаря, "От любов към живота"!


"Предварително ти Благодаря! Защото да даряваш е взаимност!" 
е мотото на благотворителната кампанията "От любов към живота"- Avon срещу рака на гърдата за 2017г. 

С гордост заставам на позицията Посланик на хуманността в зоната, която работя и се надявам заедно да преоткрием добротата, красотата и любовта към този така или иначе прекрасен живот. 
Да бъда посланик на хуманността всъщност за мен не е нещо ново. Благотворителната кампания "От любов към живота" е основният двигател в работата ми с Avon. Като Beauty Ambassador в компанията съм се срещала с безброй представители и не е имало човек, който да не е чувал за нашите благотворителни кампании. Фактът, че сме най-голямата корпоративна филантропска организация, с фокус върху жените в света, говори достатъчно добре за работата ни. Аз живея с тази кауза, вярвам в тази кауза и работя за тази кауза!

Тази година заедно с още 19 мои колеги в цялата страна искаме да ти кажем само една дума - Благодаря! 
Благодарим от името на всички жени борещи се с рака на гърдата. Благодарим, че не спирате да дарявате любов, желание и сила за живот. Благодарим! Защото да даряваш е взаимност!

И тази година основна цел на компанията е да се съберат средства, които ще бъдат отново дарени на Фондация "Една от 8" за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която фондацията ще предостави на  нуждаещите се.

За 16 години кампанията от "От любов към живота" е била подкрепяна от десетки известни личности в нашата страна. Тази година редом до нас застават Орлин Горанов, Дивна и Люси Дяковска.
Техните обръщения може да видите тук:


Каузата може да подкрепите тук, като поръчате благотворителен продукт "От любов към живота".
Предварително ви Благодаря! Защото да даряваш е взаимност!


P.S. Вярвам, че заедно можем да направим този свят едно по-добро място за живеене! Включи се и ти, "От любов към живота!". 

Коментари

Популярни публикации