Осигури на косата си защита от слънцето!


Косата се нуждае от слънцезащита през лятото, също както и кожата. Високите температури, силните слънчеви лъчи и морският бриз я изтощават много. Правят я суха, безжизнена и без блясък. 
Летните външни фактори разрушават пигмента и кератина на косъма и го обезводняват. UV лъчите отслабват липидния му слой. Връхчетата се накъсват и косата ни става видимо безформена. Така косата ни става податлива на косопад. 
Използването на специална слънцезащитна козметика за коса се отразява чудесно и може да спести доста от вредните влияния на летния сезон. 

Осигури на косата си защита от слънцето! 

Разкрасяващ и предпазващ косата спрей с UV филтър с комплекс SUMMER HAIR SAVER от Avon.
*uv филтър *протеин *пантенол *екстракт от водорасли

Спреят образува лек филтър, за да запази косата от загубата на хидратация, увреждане от слънцето, солената вода и други вреди. Действа отвътре навън от корена до върха, разкрасява и подхранва. 
Нанасянето става, като щедро напръскаме на влажно косата си, преди да нанесем стилизиращите продукти. Оформяме както обикновено. 
За боядисана или увредена коса, трябва да се уверим, че краищата и засегнатите зони са добре покрити и изчакваме 5 минути преди да оформим прическата си. 

Идеалното попълнение към продуктите ни за коса през лятото!


Коментари

Популярни публикации