Dare to dream and share с NIVEA и #DaretoWOWandCare


Тази година за 8 март от Nivea ни предизвикаха, освен да споделим кой е любимият ни продукт от кутията, да споделим и наша любима снимка, на която се чувстваме най-красиви. Истината е, че красотата е много абстрактно понятие. За едни се побира в определени "граници" и стереотипи, а за други е безгранична и не се побира в никакви рамки. За мен красотата е някъде посредата. Балансът между черно и бяло, там където се докосват и цветовете. Хармонията между два напълно несъвместими свята за мен образуват най-красивото нещо на света - любовта. 
Нека разгледаме продуктите от новата кутия на Nivea и тяхната кампания DaretoWOWandCare, а след това ще си поговорим и за моята любима снимка. 


Започваме с мицеларен измиващ гел с розова вода, който почиства ефикасно дълготраен и водоустойчив грим и замърсявания по лицето, шията и устните. Подходящ е за чувствителна кожа и помага на кожата да се подготви за нанасяне на грим, като я чисти в дълбочина. Нанася се на влажна кожа с масажиращи движения и след това се изплаква с топла вода. Това не е първият път, в който изпробвам този продукт и въпреки, че почиства добре кожата, лично аз не мога да се преборя с аромата на роза и продуктът ще отиде при някой друг. 

Двуфазна мицеларна вода с MicellAIR комплекс и розова вода. Тук ароматът на роза не се усеща толкова и на мен това ми харесва. Почиства добре кожата, като едновременно я подхранва и хидратира. Не остава мазен филм по лицето, а има матиращ ефект. Почиства страхотно и дълготраен грим. Това е един от продуктите, които остават за мен. 

Преминаваме към 10-минутна лист маска Natural Radiance. Като един голям привърженик на лист маските за лице, нямах търпение да изпробвам и тази с надеждата, че и тук няма да се усеща ароматът на роза, но уви. Маската е напоена страхотно с 20 мл. серум, Арганово масло и масло от Ший, които подхранват кожата и ѝ предават жизненост. Изключително мека и лесна за поставяне е и хидратира изключително добре. Подходяща е и за чувствителна кожа. 

И стигаме до моят любим продукт от кутията, а именно - пилинг за устни Rosehip Oil с витамин Е и масла от Шипка. Още от първото нанасяне на продукта се усеща колко гладки и меки стават устните. Нежните пилинг частици, които почти не се усещат на пръв допир, екфолират устните без да дразнят чувствителната кожа. 

Пилинг частиците се разтварят мигновено щом допрем устните си една в друга. Поради тази причина нямат нужда от измиване и не остават лепкаво усещане, а напротив - устните се усещат хидратирани като с балсам за устни. Това определено се превърна в моят любим продукт и нямам търпение да изпробвам и другият аромат, който се предлага на пазара, а именно с Алое Вера. 

Стигаме и до една от основните стъпки в ежедневната грижа за кожата ни, а имено - хидратиращ дневен крем-гел NIVEA Rose Touch с Хиалурон. Кремът с био розова вода и Хиалурон обещава до 48-часова хидратация и антиоксидантна защита на кожата. Леката крем-гел формула с деликатен аромат на роза обещава бързо попиване и моментално чувство за свежест. Подходящ е за всеки тип кожа. И понеже кремът няма слънцезащитен фактор се препоръчва да се използва в комбинация с такъв. 

Ето, че дойде ред и на моята любима снимка, на която се чувствам красива. Истината е, че това беше много труден избор, но в крайна сметка аз се чувствам най-красива така - усмихната, рошава и цялата в пясък, погалвана нежно от слънчевите лъчи и морския бриз, който гали нежно сетивата. Думата е щастие. Значението е любов. Смисълът е той. 


J. J.

Коментари

Популярни публикации