Distillery - Красота без компромиси

Distillery е избор на чиста красота и концентрирано действие. Перфектният баланс между чисти и мощни съставки, които обновяват кожата, премахват всичко излишно и възстановяват нейната естествена енергия. 100% веган, без аромати и без алкохол. Бранд с рециклируеми стъклени буркани, за да се избегне пластмасата. Алуминиеви капачки и хартия, а не пластмасови облицовки. 100% изцяло рециклируеми опаковки и одобрение от фондацията за Рак на кожата.
  
Използвам серията повече от два месеца и определено мога да кажа, че това са моите продукти, а нощният крем ми е любимец. Изключително леки формули, нежно усещане и ефективен резултат.


Първият продукт, с който ще започнем днес е дневен крем с SPF25, 30 мл.. Кремът матира, хидратира, защитава, избистря и подготвя кожата за грим. Интересното тук е, че кремът има минерален слънцезащитен филтър с титаниев диоксид и цинков оксид, а не както повечето дневни кремове  - химичен слънцезащитен филтър. Традиционните слънцезащитни продукти защитават по един начин - те абсорбират UV лъчите, превръщат вредната енергия в топлина с по-ниска енергия, която се отделя от повърхността на кожата. Минералните слънцезащитни продукти защитават кожата по 3 начина - те могат да абсорбират, отразяват и разпръскват UV лъчите, като осигуряват три вида защита. Тъй като минералните слънцезащитни филтри са създадени от неорганични материали, те по-рядко могат да раздразнят кожата и са перфектна алтернатива за тези, на които химическите слънцезащитни филтри не им понасят. Понеже разпръскват слънчевите лъчи, те са по-видими по кожата, докато не се абсорбират напълно, което означава, че при нанасяне първоначално кремът остава бял филм по кожата, докато не попие напълно. За още по-лесно абсорбиране на крема може да се използва в комбинация със серума от същата серия, като към него се добавят няколко капки от самото олио. 


Следващият и мой любим продукт е нощен гел крем за лице, 30мл.. Обогатен с 93% чисти хидратиращи съставки за мощна 8-часова хидратация, нощния крем намалява видимостта на бръчките и тъмните петна и изравнява тена на кожата. Основните му съставки са: Натриев хиалуронат, Глицерин, Ниацинамид (Витамин B3) и Хидроксиетил урея. Натриевият хиалуронат има способността да задържа повече от 1000 x теглото си във вода, действайки като супер резервоар в кожата. Уреята е хидратант. Ниацинамидът увеличава способността на кожата да произвеждат хиалуронова киселина, а глицеринът е хидратант, който привлича и задържа влагата в кожата. Леката гел формула, която има го прави изключително лесен за нанасяне. Попива бързо и не остава никакъв филм по лицето. Може да се използва в комбинация с няколко шота от пудрата от чист Витамин С на прах. 

Витамин С на прах. Направен със 100% чист прах от витамин С, този продукт озарява кожата и придава сияен блясък. Съдържа естествени антиоксиданти и формула без вода за максимален ефект. Витамин С обикновено се разгражда във вода. Поради тази причина има стабилизирана форма, която запазва своето действие от първата до последната прашинка. Така гарантира сияйния вид на кожата по всяко време. Със своята прахообразна формула продуктът достига до по-дълбоките слоеве на епидермиса, където стимулира производството на колаген. Един сигурен начин да си набавим необходимата доза витамин С за кожата е като го прилагаме директно. Пудрата е най-свежата формула на витамин С и има двойно предназначение, като озарява кожата и стимулира производството на колаген. Лично аз го използвам в комбинация с нощния гел крем, но може да се смеси и със серума за лице. Не се препоръчва употребата му в комбинация с дневния крем. Нанасянето му става, като се добавят 2 дози от тази коприненo фина пудра към любимия си крем или серум, след което смесваме двата продукта на дланта си и нанасяме върху лицето. 
Серията съдържа и още два продукта, а именно почистващ балсам и олио/серум за лице, които може да намерите в актуалната брошура на ейвън. 



J. J.

Коментари

Популярни публикации