"ОТ ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА"


"От любов към живота" е отговорът ми на всеки един въпрос започващ със "Защо...? "
Една от основните причини да бъда част от AVON са благотворителните кампании, които подкрепят. "От любов към живота" е само една от тях, но именно тя дарява любов, надежда, доброта, сила и желание за живот!
Всички продукти от розовата серия на AVON допринасят за усмивката на поне една жена. Всички средства от продажбата на тези продукти биват дарявани в подкрепа на жените, страдащи от рак на гърдата. А те не са малко ...  Статистиката показва, че 1 от всеки 8 жени страда от рак на гърдата, една ужасно коварна болест, но напълно лечима, открита навреме. 
През годините AVON  дарява  ехографи и  мамографи из цялата ни страна. Осигурява и безплатни прегледи на жени в неравностойно положение, защото открит на време ракът на гърдата е 100% лечим. 

От 2015г. AVON "От любов към живота" и фондацията на Нана Гладуиш ЕДНА ОТ 8
 се обединяват в програмата "Бъди до мен". Фондацията на Нана  получи дарение от 100 000 лв. от Avon за борба с рака на гърдата.
Дарението финансира програмата "Бъди до мен", която през 2016 г. осигури безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки, практическа и информационна подкрепа по време на лечението, както и безплатни прегледи за рак на гърдата.

Като Ambassador , за мен е важно хората да знаят колко много правят със закупуването дори само на един продукт от розовата серия, колко усмивки връщат, колко надежда даряват, колко сърца изпълват с любов, колко сила и доброта подаряват.


Това са част от моите продукти, които може да откриете в актуалната брошура на AVON или на avon.bg. 
Някой продукти са от Украинската брошура (шалчето и комплектът обеци,но обеците се предлагат и в нашата брошура). :)



P.S. Дори кафето сутрин е по - приятно, когато знаеш че го правиш "От любов към живота"!





Коментари

Популярни публикации