SJP BY SARAH JESSICA PARKER


В началото на февруари 2014г. американската актриса Сара Джесика Паркър представи първата си колекция обувки, носещата нейното име SJP. По нея тя работи съвместно с изпълнителният директор на известната марка "Маноло Бланик" Джордж Малкмус. 
Обувките от първата колекция може да откриете тук: http://www.vogue.co.uk/gallery/sarah-jessica-parker-shoe-collection-pictures
Стилни, дръзки и типично в стил Кари Брадшоу от популярната телевизионна и филмова поредица "Сексът и градът", изиграна от самата Паркър.

 




Втората колекция обувки Паркър пуска през есента на 2014г. . Главното, което отличава тази колекция от първата е почти тоталната липса на цвят, с изключение на няколко чифта в коралово и лилаво. Всичко останало е здраво свързано с класиката, която Сара Джесика Паркър разбира оцветено в бордо, черно, и отенаци на кафявото и сивото. 
Цените на обувките варират от 285 до 695 долара, а тези на чантите около 500 долара за брой. 


И, ето, през есента на 2016г. на пазара вече е и новата колекция с ексклузивните 16 чифта обувки, които могат да бъдат поръчани от новия партньор по модни продажби Net-a-Porter, с който актрисата избра да работи.
За съвместното си партньорство с Net-a-Porter, Сара Джесика Паркър казва: "Клиентите обичат да се забавляват, и да се чувстват удобно в обувките си, които носят, така, че сме щастливи да им предложим всичко това. Вярвам, че това е само началото на едно дълго, ползотворно и творчески успешно партньорство и с нетърпение очаквам да видя какво следва."

Тук обувките, също имат класическия поглед на актрисата, залагайки на металически завършек, кожа, ярки и богати скъпоценни тонове, като сатен, смарагд и сапфир. Елегантни обувки с висок ток, облечени във висококачествен, деликатен сатен, инкрустирани кристални елементи, тънки каишки около глезена и заострени краища, просто стил Кари Брадшоу.. ;)
Цените на обувките варират между 280 и 460 долара  в сайта на Net-a-Porter.
https://www.net-a-porter.com/bg/en/Shop/Designers/SJP_By_Sarah_Jessica_Parker?pn=1&npp=60&image_view=product&dScroll=0[4]&pScroll=370

Моите фаворити са тези:

  

Накрая искам да завърша с един любим цитат от Кари Брадшоу:
"Казват, че нищо не е вечно. Мечтите се променят. Сезоните идват и си отиват, тенденциите също, но приятелството никога не излиза от мода."



Коментари

Популярни публикации