"The Avon Box'' Октомври 2016



Ето и кутията за месец октомври 2016г. :


1.      Благотворител продукт От любов към живота“ - Всички продукти от         розовата серия на AVON допринасят за усмивката на поне една жена. Всички средства от продажбата на тези продукти биват дарявани в подкрепа на жените, страдащи от рак на гърдата. А те не са малко ...  Статистиката показва, че 1 от всеки 8 жени страда от рак на гърдата, една ужасно коварна болест, но напълно лечима, открита навреме.  Цена: 5лв.
2.      Спирала Wide Awake -  спирала, която прави очите да изглеждат по-големи, като извива и придава обем на миглите. Има четка с форма на пясъчен часовник, която повдига миглите и оптично уголемява очите. Формулата 2-в-1 извива миглите и им придава до 4 пъти повече обем. Дълготрайна е и издържа през целия ден, без да се размазва. Редовна цена: 15лв.
3.      Подхранване в дълбочина с бадемово масло за суха към много суха кожа -Дълбоко подхранващ лосион за тяло  с масло от ядки от бадемово дърво, Омега 3 + витамини и минерали.  Бързо абсорбираща се формула, дълбоко подхранва кожата, като подобрява състоянието и и я прави мека и сияйна. Редовна цена: 8.50лв.
4.      Успокояваща терапия за устни– Успокояваща и възстановяваща терапия за устни с масло от жожоба, алое и витамин Е. За суха, много суха и чувствителна кожа. Успокоява, осигурява дълготрайна хидратация, облекчава признаците на сухи устни, изглажда и омекотява устните. Редовна цена: 4лв.

5.      Мостра на серум за сухи краища – С провитамин B5 и технология Multishine -Помага за възстановяването на разделени краища, а косата изглежда по-здрава и блестяща. Подходящ за всеки тип коса. Нанася се след шампоана. Редовна цена на парфюма 30мл. – 11лв.
6.      Мостра на шампоан Supreme Oils с Комплекс Nutri 5 - с 5 ценни масла от:  макадамия, семена на камелия, грозде, марула, бадемово масло подхранва подобрява състоянието на косата прави косата мека и блестяща.  Подходящ за всеки тип коса, особено за изтощена, суха коса. Редовна цена: 400мл. - 10лв.
7.      Мостра на парфюм Incandessence Glow 50мл. - 35лв.

8.      Мостра на разкрасяващ фон дьо тен Luxe с SPF 10 – Редовна цена: 30мл. - 31лв. 


Ще се радвам, да разбера какво е вашето мнение за The Avon Box и този месец! :)






Коментари

Популярни публикации