Разкрасяваща терапия Anew Vitale Visible Perfection


Avon отново ни дава перфектното решение как да запазим кожата си млада за по-дълго време с обновената си серия Anew Vitale Visible Perfection с иновативния комплекс Perfect Cell.
Комплекс Perfect Cell с екстракт от коприна, формулиран да максимизира обновяването на клетките и да изгради наново вътрешната структура на кожата, спомага за предпазването от увреждане, което може да доведе до неравномерен тен на кожата и формиране на бръчки.
Към обновената линия продукти Anew Vitale, компанията допълва портфолиото на серията с един съвсем нов продукт - разкрасяваща терапия за лице.

Разкрасяваща терапия Anew Vitale Visible Perfection е лек, подобряващ кожата крем, който спомага за видимо по-младежкия и съвършен вид на кожата с времето. Смесва се перфектно с естествения тен на кожата, за да подобри сияйния и вид. Прикрива лъщенето, порите и несъвършенствата на мига. Прави текстурата на кожата видимо по-фина и тенът и изглежда по-равномерен. Оставя кожата с перфектен матиращ завършек през целия ден, за да я подготви за нанасянето на фон дьо тен. 
Нанасянето става, като на чиста и леко хидратирана кожа се постави тънък слой от разкрасяващата основа. След това потупваме с пръсти от центъра на лицето навън. Изчакваме няколко секунди и нанасяме грима както обикновено. 
Може да използваме основата с фон дьо тен или ВВ крем. Лично аз изпробвах и двата варианта, и искам да отбележа, че съм страшно впечатлена.
Продуктът ме грабна още от отварянето с прекрасния си аромат, който е типичен за цялата серия Anew Vitale, както и с качествата които изброих по-горе. 
Определено попаднах на точният продукт за едно по-добро начало на деня!




P.S. Разкрасяващата терапия Anew Vitale Visible Perfection перфектно се съчетава и с новият Разкрасяващ ВВ крем Visible Perfection с SPF 20 UVA/UVB. 




*Продуктите са изпратени за проба от PR. ;)

Коментари

Популярни публикации